Qui som

Ha arribat el moment de presentar tant el ramat de cabres de Badalona com el seu equip caní i humà.

El Ramat

Som més de 120 cabres al ramat! Som cabres de raça mixta, autòctones de la Serralada de Marina, carinyoses, molt acostumades als humans, tranquil·les, intel·ligents, capritxoses, curioses… Quan vingueu ens podreu conèixer 🙂

Pastor caní

Lucky Luke. El gos pastor més veterà, ell és un gos d’atura amb molta experiència i un saber fer espectacular. Per això us deixarà amb la boca oberta amb alguna de les seves demostracions.

Francesc

Ramader apassionat i veí de Badalona de tota la vida. Va deixar el surf als vint-i-pocs anys i es va volcar de ple en allò que es convertí en la seva passió vertadera: Les Cabres.

S’ha convertit en un gran expert en la matèria, i el truquen de tot Catalunya demanant-li consells. Ja ha instruït molts alumnes de la Escola de Pastors de Catalunya i de la Escola Agrària, amb un èxit rotund.

Natàlia

Apassionada de la natura i l’art, ha viscut el ramat des de fa anys com a complement d’estar emparellada amb en Francesc. Ella ho combina amb la seva veritable passió, l’art. Tot i així ja fa temps que és peça clau i indispensable pel benestar del ramat.

Culpable de l’èxit que estan tenint totes les activitats culturals i educatives que està duent a terme Badacabres.

Clara

Va començar fent pràctiques i es va enamorar del projecte. Els primers mesos ella i el Fill de Tro van pasturar i coneixent-se entre ells. Ara formen un equip de pastura invencible.

Recentment ha agafat les regnes de la vessant més administrativa del projecte, i això ha fet que Badacabres avanci amb pas ferm i sense escletxes.

Arnau

El millor d’un pastor i el millor d’un historiador. Responsable, sensible i atent, l’Arnau dóna vida a tot el que Badacabres vol ser, un referent per fer d’aquest món un lloc millor per viure-hi.

Quan tingueu la sort d’acompanyar-lo a pasturar, gaudireu de les seves explicacions i bona energia. Arribarà on ell vulgui en el món rural!

Martí

El mestre làctic. S’ha convertit en una peça imprescindible amb les seves receptes inigualables de iogurts i matons. Sempre buscant la perfecció, ha ajudat a Badacabres a assolir el següent nivell: Aladern.

Vols provar-ho tu mateix/a? On comprar iogurt Aladern