Qui som

Ha arribat el moment de presentar tant el ramat de cabres de Badalona com el seu equip caní i humà.

El Ramat

Som més de 120 cabres al ramat! Som cabres de raça mixta, autòctones de la Serralada de Marina, carinyoses, molt acostumades als humans, tranquil·les, intel·ligents, capritxoses, curioses… Quan vingueu ens podreu conèixer 🙂

Entre d’altres estem: la Mora, la Loli, la Campanilla, la Boira, l’Olaf, la Amiga, la Amiga de la Amiga, la Macaco… T’agradaria apadrinar a una de nosaltres? Doncs contacta’ns a badacabres@gmail.com i apadrina una cabra!

Pastors canins

Lucky Luke. El gos pastor més veterà, ell és un gos d’atura amb molta experiència i un saber fer espectacular. Per això us deixarà amb la boca oberta amb alguna de les seves demostracions.

Fill de Tro. Ell és un Border Collie carinyós i ple d’energia, té l’instint que caracteritza a la raça per pasturar i està aprenent a passes agegantades. Cada dia ho fa millor i ho gaudeix més.

Francesc

Ramader apassionat i veí de Badalona de tota la vida. Va deixar el surf als vint-i-pocs anys i es va volcar de ple en allò que es convertí en la seva passió vertadera: Les Cabres.

S’ha convertit en un gran expert en la matèria, i el truquen de tot Catalunya demanant-li consells. Ja ha instruït molts alumnes de la Escola de Pastors de Catalunya i de la Escola Agrària, amb un èxit rotund.

Natàlia

Apassionada de la natura i l’art, ha viscut el ramat des de fa anys com a complement d’estar emparellada amb en Francesc. Ella ho combina amb la seva veritable passió, l’art. Tot i així ja fa temps que és peça clau i indispensable pel benestar del ramat.

Culpable de l’èxit que estan tenint totes les activitats culturals i educatives que està duent a terme Badacabres.

Clara

Va començar fent pràctiques i es va enamorar del projecte. Els primers mesos ella i el Fill de Tro van pasturar i coneixent-se entre ells. Ara formen un equip de pastura invencible.

Recentment ha agafat les regnes de la vessant més administrativa del projecte, i això ha fet que Badacabres avanci amb pas ferm i sense escletxes.

Armand

La última incorporació de l’equip. És el responsable de les xarxes socials, comunicació i marketing. Ha fet que un humil i familiar projecte de ramaderia ecològica tingui una gran visibilitat i reconeixement per part de tot Catalunya.

Amant dels reptes, vol fer de Badacabres un referent en la cultura i educació verda a la ciutat de Badalona.